Як відновити тюнер після невдалої прошивки - schip.com.

Прошивка тюнера · На вимкненому тюнері підключаємо кабель. · На комп'ютері запускаємо програму. · Вибираємо файл прошивки та запускаємо прошивку.

Далі

Відновлення приставки на Availink після невдалої прошивки

Нагадаємо, що в 2015 році Sunplus продала Availink своє виробництво чіпів для приставок, і ці ж кошти інвестувала в неї,...

Далі

Відновлення прошивки Tiger T2 IPTV LAN - Satmarket

Відпускаємо кнопку POWER, коли на табло побігли циферки, Tiger T2 IPTV LAN почав прошиватися; Чекаємо поки Tiger T2 IPTV LAN відновиться, наприкінці процедури...

Далі

Найпростіший спосіб відновити ресивер, без...

Найпростіший спосіб відновити ресивер, без прошивки через компорт – GI Sunbird – (це вже аварійний випадок): Берете прошивку,...

Далі

Відновлення роботи ресивера через USB - Gisclub

Найпростіший спосіб відновити ресивер, без прошивки через компорт (це вже аварійний випадок): Берете прошивку, розпаковуєте...

Далі

Приставка зависла не включається після невдалої прошивки. Т2...

Ось приклад відновлення старого тюнера Globo, Orton, а ось відновлення OpenBоx. На нашому сайті є розділ з відновлення тюнерів, в...

Далі

Прошивка Т2 приставок. Що треба знати? Прошивка Ресіверів

І перетвориться на те, що викинути шкода і відновити дорого. Для цього щоб такого не сталося, читайте нижче, як прошити DVB-T2 приставку...

Далі

Відновлення приставки на ALi після невдалої прошивки.

Відновлення ресивера Openbox S4, 5, 6, 7, 8, 9 після невдалої прошивки Утиліта і дамп для відновлення неробочих ресіверів. Хоч це і неприємно, але іноді...

Далі

Аварійне відновлення програмного забезпечення на World VisionForos Combo T2/S2...

rar,він оновився,але після перезавантаження завис,пробував цією ж прошивкою відновити як написано в інструкції але вибиває помилку FAIL тільки...

Далі

Аварійне відновлення програмного забезпечення на World Vision T64LAN, T64D, T64M...

У мене T64D Я випадково прошив його іншою прошивкою на кшталт World Vision Foros Ultra T2/S2/C. Тепер на рідний шляхт від тюнера не реагує,...

Далі

аварійне відновлення по Tiger T2iptv Mini і Plus - SatSale...

Починаючи з прошивки SW_V_2.2.0_Tiger_T2_mini_Tiger_T2_Plus_Meecast.bin у приставках... Підключіть USB Накопичувач до вимкненої Т2 приставки

Далі

Відновлення супутникових ресиверів своїми руками

Існує кілька способів відновлення ресивера GI 8120 HD через пошкодження завантажувача або невдалої прошивки. Далі ми опишемо способи у […].

Далі

Як відновити ресивер EuroSky ES-19 COMBO після невдалої...

Прошивку перейменувати в gx6605s_all.bin, закинути на флешку (відформатовану в FAT32), вставити у вимкнений тюнер, потім увімкне...

Далі

Реанімація та відновлення U2C - Супутникове телебачення

Як відновити супутниковий ресивер U2C після невдалої прошивки? Усі способи відновлення супутникового ресивера U2C. Як прошити U2C з флешки?

Далі

Аварійне відновлення з Tiger T2iptv Mini і Plus - SatSat.info

Починаючи з прошивки SW_V_2.2.0_Tiger_T2_mini_Tiger_T2_Plus_M eecast.bin у приставках Tiger T2 Plus та Tiger T2 Mini реалізована система...

Далі

Відновлення Tiger i250 після невдалої прошивки

Для відновлення Tiger i250 після невдалої прошивки виконайте такі кроки: 1. Завантажте прошивку. 2. Перейменуйте її на force_upgrade_rom.bin розмістіть в...

Далі

Відновлення обладнання на Natonalchip безінтерфейсу RS...

Наприклад мені потрібно випробувати десяток прошивок на GX6605S за 1 день, я не дивуватимусь з... мені дуже потрібно прошити два тигри Т2 iptv.

Далі

Ефірний Tiger Т2 IPTV 6701 - ТБ Маг

Завантажити прошивку можна нижче за посиланням. Увага! Не встановлюйте прошивку від Tiger T2 IPTV 6701 Tiger T2 IPTV, інакше буде цегла. Відновити можна тільки...

Далі