Як відновити тюнер після невдалої прошивки - schip.com.
Прошивка тюнера · На вимкненому тюнері підключаємо кабель. · На комп'ютері запускаємо програму. · Вибираємо файл прошивки та запускаємо прошивку.
ДаліВідновлення приставки на Availink після невдалої прошивки
Нагадаємо, що в 2015 році Sunplus продала Availink своє виробництво чіпів для приставок, і ці ж кошти інвестувала в неї,...
ДаліВідновлення прошивки Tiger T2 IPTV LAN - Satmarket
Відпускаємо кнопку POWER, коли на табло побігли циферки, Tiger T2 IPTV LAN почав прошиватися; Чекаємо поки Tiger T2 IPTV LAN відновиться, наприкінці процедури...
ДаліНайпростіший спосіб відновити ресивер, без...
Найпростіший спосіб відновити ресивер, без прошивки через компорт – GI Sunbird – (це вже аварійний випадок): Берете прошивку,...
ДаліВідновлення роботи ресивера через USB - Gisclub
Найпростіший спосіб відновити ресивер, без прошивки через компорт (це вже аварійний випадок): Берете прошивку, розпаковуєте...
ДаліПриставка зависла не включається після невдалої прошивки. Т2...
Ось приклад відновлення старого тюнера Globo, Orton, а ось відновлення OpenBоx. На нашому сайті є розділ з відновлення тюнерів, в...
ДаліПрошивка Т2 приставок. Що треба знати? Прошивка Ресіверів
І перетвориться на те, що викинути шкода і відновити дорого. Для цього щоб такого не сталося, читайте нижче, як прошити DVB-T2 приставку...
ДаліВідновлення приставки на ALi після невдалої прошивки.
Відновлення ресивера Openbox S4, 5, 6, 7, 8, 9 після невдалої прошивки Утиліта і дамп для відновлення неробочих ресіверів. Хоч це і неприємно, але іноді...
ДаліАварійне відновлення програмного забезпечення на World VisionForos Combo T2/S2...
rar,він оновився,але після перезавантаження завис,пробував цією ж прошивкою відновити як написано в інструкції але вибиває помилку FAIL тільки...
ДаліАварійне відновлення програмного забезпечення на World Vision T64LAN, T64D, T64M...
У мене T64D Я випадково прошив його іншою прошивкою на кшталт World Vision Foros Ultra T2/S2/C. Тепер на рідний шляхт від тюнера не реагує,...
Даліаварійне відновлення по Tiger T2iptv Mini і Plus - SatSale...
Починаючи з прошивки SW_V_2.2.0_Tiger_T2_mini_Tiger_T2_Plus_Meecast.bin у приставках... Підключіть USB Накопичувач до вимкненої Т2 приставки
ДаліВідновлення супутникових ресиверів своїми руками
Існує кілька способів відновлення ресивера GI 8120 HD через пошкодження завантажувача або невдалої прошивки. Далі ми опишемо способи у […].
ДаліЯк відновити ресивер EuroSky ES-19 COMBO після невдалої...
Прошивку перейменувати в gx6605s_all.bin, закинути на флешку (відформатовану в FAT32), вставити у вимкнений тюнер, потім увімкне...
ДаліРеанімація та відновлення U2C - Супутникове телебачення
Як відновити супутниковий ресивер U2C після невдалої прошивки? Усі способи відновлення супутникового ресивера U2C. Як прошити U2C з флешки?
ДаліАварійне відновлення з Tiger T2iptv Mini і Plus - SatSat.info
Починаючи з прошивки SW_V_2.2.0_Tiger_T2_mini_Tiger_T2_Plus_M eecast.bin у приставках Tiger T2 Plus та Tiger T2 Mini реалізована система...
ДаліВідновлення Tiger i250 після невдалої прошивки
Для відновлення Tiger i250 після невдалої прошивки виконайте такі кроки: 1. Завантажте прошивку. 2. Перейменуйте її на force_upgrade_rom.bin розмістіть в...
ДаліВідновлення обладнання на Natonalchip безінтерфейсу RS...
Наприклад мені потрібно випробувати десяток прошивок на GX6605S за 1 день, я не дивуватимусь з... мені дуже потрібно прошити два тигри Т2 iptv.
ДаліЕфірний Tiger Т2 IPTV 6701 - ТБ Маг
Завантажити прошивку можна нижче за посиланням. Увага! Не встановлюйте прошивку від Tiger T2 IPTV 6701 Tiger T2 IPTV, інакше буде цегла. Відновити можна тільки...
Далі