У День Перемоги показали розширену версію.
Друг по одному і за тими зйомками. Юрій Борисов: «Я не знав, що у нас був зв'язок із Льошею [Олексій Сидоров]. У мене шолома...
ДаліАвтобус т34, Москва: маршрут та зупинки - 2ГІС
т34. Автобус. Про маршрут Фото 16. Метро Південно-Західна. Метро Парк Перемоги. Метро Парк Перемоги · Панорама Бородінська битва (Кутузовський проспект).
ДаліТ-34 - танк Великої Перемоги / Історія / Незалежна газета
Забезпеченість озброєнням та боєприпасами станом на 25 квітня 1941 року у 3-го мехкорпусу Прибалтійського військового округу: танків КВ – 79,...
ДаліСимволи Перемоги: легендарний танк Т-34 у спогадах.
Потім мені один подарував старий солдат ложку. Довго в мене ложка була», – розповідає Борис Пирожков. Танк А-32 — згодом...
ДаліЧерчілль вважав найкращою зброєю Другої світової російський танк Т...
Багато років тому, напередодні чергового Дня Перемоги, мені, студентці журфаку МДУ, доручили взяти інтерв'ю у маршала бронетанкових військ Павла...
ДаліТ-34 (2018) — відгуки та рецензії — КіноПошук
Чесно кажучи мені важко згадати російський фільм зі спецефектами подібного рівня.... наближається до Москви. Хлопець має таку волю до перемоги,...
ДаліТ-34 (2018) — відгуки та рецензії — КіноПошук
Але найбільше мене дратує і злить, що люди нахвалюють цей фільм і вважають... перед собою цілі в перемозі над радянською армією причому холоднокровно,...
Далі17 жовтня 1941 року екіпаж танка Т-34 поодинці розгромив...
Подвиг екіпажу Т-34 Горобця увійшов в історію як безприкладний – це був єдиний за всю війну випадок, коли лише один танк зумів пройти...
Далі«Всі казали, що я щасливий». Як воронезький командир бився...
У правій руці умене був підйомний механізм гармати, як у 1945 році на Параді Перемоги в Москві йому махав рукою Сталін. Усього ветеран...
Далі"В армію надходять танки Т-34 із тріщинами бронекорпусів.
Гітлерівське командування будувало плани швидкої та легкої перемоги, … Мені здається, що цю справу слід обговорити та ухвалити рішення”.
ДаліТанк Т-34 очолив святковий заїзд військової історичної...
Учасники автоколони привітали 93-річного Іларіона Ляпустіна з 75-річчям Перемоги та провели концерт біля його будинку.
ДаліОсоби Перемоги. Художник створив унікальний «Т-34» із...
«Для мене як для художника, безумовно, цікавий цей проект із погляду образотворчості. Але все-таки найголовніше — процес збирання...
Далі«Дякую тобі, Т-34, за бойову молодість мою...
У рік сімдесятиріччя Перемоги прес-служба міста продовжує розповідати про... У 1943-му році мене відправили до Піщанки, як інструктора з...
ДаліЛегенди Перемоги. Т-34 Харвест 5171589 купити за 598 ₽
У далекому 1938 році ніхто і припустити не міг, що замовлений радянськими військовими новий танк А-20 трансформується в А-34 і запущений у масове...
ДаліЛегенда Перемоги Т-34
Коли я, повернувшись, глянув у свою панораму, у мене виступив холодний піт — на мої самохідки слоновою тушею насувався «Фердінанд»!
ДаліКомандир Т-34. На танку до Перемоги
Дні два-три там провели, і наприкінці я відчув, що в мене температура. То начебто нічого було, а тут відчуваю, що не на краще стан...
ДаліСталінград день у день. Найбільша перемога над смертю. 1942–1943
Я бачу, як САУ, що переміщається на нову позицію, зникає у вирві від розриву важкого снаряда. 76,2-мм ствол уткнувся в землю. Розбито. У мене тремтять...
ДаліРадянський танк Т-34після ремонту проїхав алеями Сапун-гори
Вони мали взяти участь у Параді Перемоги, але через його… Михайло Розвожаєв. — А по іншій лінії у мене дід був трактористом,...
Далі