Лампи Т5 або Т8 - Питання новачків - Морський акваріум.

- У ламп T5 світловий потік досягає максимуму при t = 35 ° С (у T8 - при 25 ° С); при відхиленні від цього показника світловіддача ламп падає;...

Далі

Порівняльна характеристика люмінесцентних ламп Т5 та Т8.

Загалом, можна сказати, що лампа Т5 за характеристиками краще в 3 рази лампи Т8 (економія електроенергії + термін служби + передача кольору +...

Далі

Що вибрати Т5 чи Т8? - Освітлення - Прісноводний...

Не можу визначитися Т5 чи Т8, яку порадите? Переваги Т8 - велика кількість... А з приводу світильника, це навіть краще, що Т5.

Далі

ЗНОВУ ПРО Т5 І Т8. (Освітлення) - AQA.ru

А взагалі вважаю що між Т5 і Т8 великої різниці немає, принцип один і... То в другому випадку лампи краще обдуваються/охолоджуються повітрям і...

Далі

Терміново! міняти т5 на т8?!?! [Архів] - Аквафорум - форум...

Не можна сказати, що краще. Ю.В. 30.01.2017, 00:45. moments, найпростіше переставити гермопатрони на балках...

Далі

Чи варто міняти лампи Т8 на Т5? Прошу поради - AQUAFANAT...

Що мені треба зробити чи які краще поставити лампи? Може поставити якісь 4 супер лампи Т8 18 w або переробити кришку на інші.

Далі

Як вибрати обладнання для освітлення акваріума

Ми не використовуватимемо люмінесцентні лампи Т8 (26 мм). Ці лампи краще, ніж компактні люмінесцентні лампи, але вони забезпечують менший світловий потік,...

Далі

Т5 або Т8, порадьте які ЕПРА та лампи краще використовувати.

Т5 або Т8, порадьте які ЕПРА та лампи краще використовувати.Зображення користувача Serzh. Серж. Повідомлень: 184. Країна: Росія

Далі

Вибір УФ лампочки Т5 або Т8 - Терраріум - Форум черепахи.ру

Щас черепаха переїжджає в новий тер і хочу лапми на Т5 або Т8 поміняти.... Якщо він закритого типу, краще використовувати ПРА,...

Далі

Т5 чи Т8. У чому різниця - Терраріум - Форум черепахи.ру

Цікавить питання про лампи т5 і лампи т8 Вихідні значення: - звичайні побутові світильники з...

Далі

Порівняльна характеристика люмінесцентних ламп т5 та т8

Які найкращі: LED vs люмінесцентні. У порівнянні з іншими лампами світлодіодні сильно виграють у плані економічності.

Далі

Люмінесцентні лампи Т5 та Т8. Які краще застосовувати...

Люмінесцентні лампи Т5 та Т8. Які краще застосовувати, переваги та недоліки?

Далі

А чим конкретно відрізняються ЕПРА для Т5 та Т8 - Форум акваріумістів

А щодо що краще світить. Як мені здається світло ламп Т8 мені більше до смаку ніж Т5. У моїй другій акві стоять Т8 такого ж спектра ну ін.

Далі

9 кращих ламп для акваріума - Рейтинг 2021 року (топ з урахуванням...

Яку лампу краще купити для акваріума... Вони випускаються із цоколями двох видів (Т8 та Т5). Світильники Т5 меншого діаметра та з насиченим...

Далі

Нове покоління енергоефективних тонких...

Порівняння характеристик ламп Т8 і Т5 з колірною температурою 4000 К наведено в... значно краще працює з лампами меншого розміру тіла, що світить;.

Далі

Освітлення акваріума: лампи Т5 та Т8, люмінесцентна підводна...

Погодьтеся, два варіанти насичення води киснем у будь-якому випадку виглядають краще, ніж один. До речі, поки рослинність перебуває у темряві, вона дає повністю...

Далі

Т5 - це чи не...? [Архів] - Форум -світлотехніка.

Однак, як кажуть, суб'єктивно Т5 світить краще і нібито на 10-15% ефективніше за Т8. Допоможіть розібратися, плиз! Р.S. Звичайно, говорячи про Т8...

Далі

Вибираємо світлодіодні лампи т8 G13, світлодіодні трубки T8 G13

Цей фактор слід враховувати під час розрахунків. Які лампи T8 вибрати? Багато читачів запитують, які лампи вибрати і де краще купувати. Якщо вас...

Далі