Т-34 - Wargaming Wiki
15 вер. 2021 р. — Однак слід пам'ятати, що пасивне ведення бою призводить до втрати ініціативи і, зрештою, до поразки. З цієї причини найкраще...
ДаліТ-34-85 - Wargaming Wiki
17 вер. 2021 р. - покращить динаміку та маневреність, але все, що можна встановити на танк, можна встановити і на стокову ходову. Зброя 85 мм ЗіС-С-53...
ДаліЯку зброю ставити на Т-34 у World of Tanks?
24 березня. 2014 р. — Більшість гравців ставить ЗіС-4 в силу його універсальності, гарної точності та високої шкоди за хвилину. Але це не означає, що ви повинні...
ДаліЯкі модулі ставити на Т-34-85?
Нарешті купив собі довгоочікуваний танк перемоги Т-34-85. Але через пару боїв зрозумів, що я не дуже правильно підібрав модулі, обладнання і почав качати...
ДаліЯке знаряддя треба встановлювати на т 34?
Ну, як завжди, прокачував танк до топової зброї. Адже як ми всі знаємо, топове завжди краще не топового. Так ось. Встановив я топове і мені все одно щось...
ДаліТ-34 - радянський середній танк 5 рівня в World of Tanks
Для підвищення виживання краще встановити автоматичний вогнегасник, він не тільки збереже більше очок міцності, а й знизить на 10%...
ДаліТ-34-3 - wot-info.ru
Ключова особливість т 34-3 – це установка на середній танк озброєння,... Якщо відштовхуватися від різких тактих і роботою на damag краще використовувати...
ДаліТ-34-85. Яка гармата краща і чому? - Питання щодо гри
7 травня 2011 р. — Нещодавно придбав т-34-85 і виникає питання, яку гармату краще придбати 100м д-10т або 85мм д-5т-85бм. Якщо це справа смаку,...
ДаліТ-34 яку гармату? - Питання щодо гри - World of Tanks
26 серп. 2013 р. - вирішив перед оновленням знову взяти ст 5 лвл ще й зізнижкою Т-34. не знаю яку гармату взяти? ЗіС-4 або С-54, що порадите, у мене начебто...
ДаліТ-34-85 - радянський СТ VI рівня - Tankistador
5 травня 2019 р. — Все, що можна встановити на танк, ставиться на стокову ходову; Насамперед покращуємо вогневу міць танка і досліджуємо знаряддя 85 мм С-53. Хоч...
ДаліТ-34 - Вікіпедія
Заводу було запропоновано розширити габарити вежі та бойового відділення, що дало б змогу усунути дефекти встановлення озброєння та оптики; розробити заново...
ДаліАльфія Когогіна викупить для парку Перемоги Човнів.
27 квіт. 2016 р. — Нагадаємо, ідея встановлення танка обговорювалася в місті давно, особливо активно в... Найкраще б він знав як виглядав і що пережив його прадід.
ДаліТактика з Konstrukta Т-34/100 WoT від порталу aces.gg
цей танк не можна встановити, це значно спростило нам життя в рандомі, але для Т 34 100 обладнання можна вибрати і по-іншому,...
ДаліЯкі модулі встановити на Т-34? - WOTaFAQ - відповіді на...
25 вер. 2014 р. — Ласкаво просимо на сайт WOTaFAQ, де ви можете ставити запитання про гру World of Tanks та про все, що з нею пов'язано та отримувати відповіді від гравців...
ДаліПорівняння: Т-34-85М, Т-34-85 – WoT Tank Compare
Нова тримісна гарматна вежа дозволила встановити потужнішу 85-мм гармату. Це значно підвищило бойову ефективність танка порівняно з...
ДаліПід Білгородом відкрили пам'ятник Т-34 - Російська газета
10 вер. 2018 р. — А що, якщо нам перед танком Вічний вогонь встановити? Як газ підіб'ємо? — Вирішимо, товаришу полковнику. – Добре, до 23 лютого зробимо. Це буде...
ДаліОгляд танка Т-34 у World of tanks
13 травня 2015 р. — Яка зброя краща на Т-34. Т-34 хороший і тим, що на нього можна встановити двагарні знаряддя. Перше - С-54 калібру 76 мм,...
ДаліНародження "стального кулака". Чому танк Т-34 і досі...
Коли у противника танки кращі — це страшно....На базі Т-34 було створено самохідні артилерійські установки Су-122, Су-85, Су-100.
ДаліТ-34 1942 - Warthunder Wiki UA
Як правило, найкраще, щоб повністю уникнути лобових зобов'язань.... Спроби виправити це рішення було встановити міцніші знаряддя на Т-34,...
Далі