Заміна МКПП на АКПП, з чим можна зіткнутися... - Drive2

Мітки: т4, т4 акпп, т4 заміна коробки. Всім привіт!... ZF не варто ставити, стародавній та ламкий, а от від Вольво можна спробувати поставити.

Далі

VW Т4 Заміна АКПП на МКПП - Співтовариство «Volkswagen T4 Club...

Мітки: vw t4, vw caravelle, volkswagen caravelle, акпп, мкпп, автомат,... Хочу ставити швидкісну, вичитав СCY радує, але не можу зрозуміти...

Далі

Т4 Механіку на автомат: чи варто міняти? - Сторінка 4 - VWbus.club

Хотілося б 5 ступку, і динаміку краще. ex-VW Caravelle 99 2.5TDI ACV АКПП TLC PRADO 2008 2.7 араб.

Далі

Роздуми про заміну МКПП на АКПП - Технічний форум-клуб.

Технічний Форум-клуб Фольксваген Транспортер, для всіх власників автомобілів Volkswagen Transporter, Caravelle, Multivan T4 T5 T6.

Далі

Обміняю мкпп на акпп фольксваген т4

Хочу ставити швидкісну, вичитав СCY радує, але не можу зрозуміти чи підійде мені вона. Промоніторував цю сторінку t4-wiki.de/wiki/Getriebekennbuchstabe знайшов свою...

Далі

Т4 вмирає автомат. Volkswagen Technical Site

другий бу автомат, у продажу зараз є 1994 року але думаю що там буде 01p складно буде поставити замість 098?

Далі

Доброго дня всім намистам. Чув, що на Т4. © КЛУБ...

Якщо поставити від 2.5 65кВт КПП з панчохою так там були 3000об -120 км/год. Автомат поставити можна, але зазвичай все ставлять навпаки.

Далі

Ремонт акпп Фольксваген Транспортер T5 T4 Ремонт...

Фольксваген т4 мультивен, 2002 року, мотор AUF 2,5 турбо, акпп 01p.... працюють але варто поставити на паркінг процес із жовтим прапорцем треба повторювати.

Далі

Купити коробку автомат на Фольксваген Транспортер Т5, Т4.

Продаж автоматичної коробки передач (АКПП) б/в на Volkswagen Transporter T5, T4 зЄвропи, Кореї, Японії та Америки. Інтернет-магазин FINNAUTOPARTS.

Далі

Ремонт акпп Фольксваген Мультиван Т5 Т4 ціна, ремонт...

Привіт! У мене мультиван т5 2008 МТ 174 л.с чи можливо поставити автомат замість механіки і яка ціна питання, якщо можливо. Дякую.

Далі

Швидкісна коробка на т4 - Автомобіль Skoda Rapid

5.14 Акпп коробка передач т4 2.5 тді автомат коробка т4 2.5 TDI 75кв... Двигун 1х, дуже тихо їде, які коробки можна поставити з рідних т4.

Далі

Автозвук, автоакустика Т4 Коробка.

Т4 Коробка OLX.ua... Блок управління коробки автомат Т4. Автозапчастини та аксесуари » Автозапчастини. 1 000 грн. Договірна. Жидачів Вчора 10:52...

Далі

Volkswagen Transporter 1995, 2.5 літра, Привіт... - Дром

Хотілося б Т4 АКПП, 4 вд, Вестфалію-мрія, але порыскавши в інтернеті знайшов дуже мало варіантів... сигналку з авто-запуском, планую поставити доп.ряд сидушок.

Далі

Volkswagen Transporter. Audi Club Russia

У великому місті АВТОМАТ-ОДНОЗНАЧНО! Останній Транспортер вже краще, якщо брати ще Т5, то після 2007 (врахували косяки версії з 2003 р) Але Т4...

Далі

Volkswagen Transporter Зняття та встановлення АКПП Фольксваген.

Зніміть капот. 2. Опустіть тиск у паливній системі. 3. Від'єднайте кабель акумулятора мінусової клеми. 4. Зніміть акумулятор та полицю акумулятора.

Далі

Каравелла Т-4 дивні оберти на швидкості - Клуб любителів.

на все про всі 10000 тис рублів!! Toyota-tayn ace noah 4 скрізь 2.2турбо автомат супер селект 97року ася 425853406. Toyota estima emina 4 скрізь 2.2 турбо автомат...

Далі

Плюси, мінуси та проблеми Volkswagen Transporter/Caravelle...

Перш ніж купувати Т4 з АКПП, добре подумайте, чи так вам потрібен "автомат", який, ймовірно, доживаєостанні дні. - У разі пошуку машини з повним...

Далі

Підйомник двостійковий електрогідравлічний Т4

Двостійковий підйомник Т4 призначений для підйому автомобілів, вага яких не... Підйомник у піднятому стані завжди необхідно ставити на.

Далі