Заміна кульових опор Т4 - Drive2

Відгук власника Volkswagen Transporter T4 своїми руками. Всім привіт сьогодні надумав замінити кульові. Нижня навіть номера нема і що було...

Далі

Заміна верхньої кульової. - Volkswagen Transporter... - Drive2

Відгук власника Volkswagen Transporter T4 - планове ТО. Час міняти — стукає. Вперше нелегко змінювати. Довелося послаблювати торсіон...

Далі

Як поміняти нижню кульову на фольксваген т4 відео.

A1108 Volkswagen T4. Інструменти для передніх верхніх шарових шарнірів. PAT. I 233868 DE PAT. Показаний на малюнку знімач А є...

Далі

Як змінити верхню кульову. Т4. - FANCLUB-VW-BUS.RU

не мені на т4 і не сайлентблоки а кульову запресовану. можу звичайно... я намагався поміняти - зварив підставку зі швелера під важіль,...

Далі

Заміна верхнього шарового шарніру підвіски - Фольксваген.

Замінити верхні шарніри досить легко. На рис. 383 показано кріплення шарового шарніра до верхнього поперечного важеля і поворотного кулака Transporter T4.

Далі

Заміна верхньої шарової опори VW T4 Volkswagen Technical Site

Як замінити верхню кульову опору, якщо є документація з прикладами... зи: скоку кульових на т4 змінював (а змінював я їх багато-одно часу струму...

Далі

Заміна кульової опори Volkswagen Транспортер Т4

Автосервіси із заміни кульової опори Фольксваген Транспортер Т4 у Санкт-Петербурзі. Заміна верхньої та нижньої кульової Volkswagen Transporter T4.

Далі

заміна нижньої кульової опори на VW T4 - VWbus.club

Покажіть, хто знає, як змінити, що для цього потрібно?... я вже на другому Т4 змінював всі кульові, торсіони ніколи не чіпав. Хочу Т4.

Далі

Заміна Верхньої Кульової На Т4 Авто центр SPB - ремонт...

Треба на болт від кульової поміняти, якразпідходить тільки підрізати по довжині. Голова ж на 16. фольксваген т4 заміна верхньої кульової опори...

Далі

Заміна кульових опор Volkswagen T4, T5, T6 - Автосервіс на...

Автосервіс на Литовській в Калінінському районі СПб пропонує замінити кульові опори (верхні, нижні) для мікроавтобусів Volkswagen Транспортер Т4, Т5,...

Далі

Кульові на Т4 - Клуб любителів мікроавтобусів та мінівенів

Всім привіт У мене питання щодо VW T4: який фірми кульові купити? вся... у мене фольксваген т4 91 року! хто які кульові ставить? раніше за все ставив...

Далі

Заміна кульовий Volkswagen Транспортер Т4, Т5 (Volkswagen...

Заміна кульовий Volkswagen Транспортер Т4, Т5 (Volkswagen Transporter T4, T5) в Санкт-Петербурзі. Кульова опора - це особлива деталь, на якій базується...

Далі

Підбір кульових опор підвіски на Volkswagen Т4. Статті компанії

Кульові опори Volkswagen Т4. В автомобілі VW T4 кульові опори застосовуються у передній підвісці. Оскільки вона – двоважільна, то й кульових опор...

Далі

Заміна нижньої кульової опори! Такого ще не було.

Вирішив поміняти нижню кульову, але це виявився ребус.... Продаються знімники для верхніх шарових опор для Т4, ціна 250грн.

Далі

Заміна кульової опори Volkswagen Caravelle - Чим офіціали, краще...

Заміна кульової опори Volkswagen Caravelle.... Фольксваген Т 4. Всі сервіси ремонту Volkswagen Caravelle на інтерактивній карті.

Далі

Кульова опора Volkswagen Transporter T3, T4, T5 - DOK.ua

Кульова опора на Volkswagen Transporter T3, T4, T5 (Фольксваген Транспортер), випущені з 1980 по 2017 р. з двигуном 1.6, 1.7, 1.8, 1.9, 2.0, 2.1, 2.4,...

Далі