НЕ ГОРЯТЬ ЗАДНІ ПРОТИТУМАНКИ

Технічний Форум-клуб Фольксваген Транспортер, для всіх власників автомобілів Volkswagen Transporter, Caravelle, Multivan T4 T5 T6.

Далі

коли світиться цей індикатор на перемикачі - Drive2

у мене вона те саме не горить. я думаю що сам вимикач повинен бути... тягну його на себе спалахують задні протитуманки, і індикатор на...

Далі

Протитуманні фари не горять. Допомога потрібна хлопці - Drive2

Відгук власника Volkswagen Passat B4 - електроніка. Всім привіт Виникло питання про туманки, коли купував, продаваний сказав що скла на...

Далі

Запобіжники Т4 - Клуб любителів мікроавтобусів BUS.

Запобіжники мікроавтобуса Volkswagen Transporter T4 Номінальна сила струму А Розпізнавальний колір 5...

Далі

Тема: не горять протитуманки (1/2) - Форум - Автомайстер

Так у такий спосіб зняти вийде, а ось назад одягнути роз'єм напевно буде неможливо. Audi 100 C4 2.6 ABC, недопривід, МКПП, 1993р. Адміністратор заборонив...

Далі

проводи протитуманки - Український Клуб - Форум...

потрібна порада, не можу знайти дроти на протитуманки,... у мене навіть виникло питання що проводки взагалі немає, задня протитуманка не горить.

Далі

VW-T5-Протитуманні фари - Форум Т5 / T6

Люди допоможіть розібратися, перестали горіти протитуманки, не знаю в чому причина, запобіжники цілі, вимикач змінював з іншої машини,...

Далі

Заміна запобіжників Volkswagen Транспортер T5 і Т4...

Не горить лампочка повторювача поворотника на лівому крилі т5. як знімається? І чи змінюється лампочка чи повністю повторювач? Відповісти. Анонім...

Далі

не горять задні протитуманки - Volkswagen - Фольксваген клуб у...

Машина Passat B3 універсал, 1.9, МКПП, дизель, 1993 р.в. Проблема: негорять задні протитуманки (при включених габаритах або ближньому...

Далі

Не працюють протитуманні фари - Микроб.ру

Альтернативне рішення протитуманок у штатних передніх світлових... Відповідно якщо кнопку не включати, то і ПТФ горіти не будуть.

Далі

ел. схема на Т4 або як підключити - Форуми - Авто.ру

ел. схема на Т4 і як підключити Принцип правильний,... 2. вгору натиснуто нічого не включається, 3. вниз натиснуто горить задня протитуманка)...

Далі

Блок запобіжників Volkswagen Transporter T4 та T5

Розташування блоків в автомобілі не змінювалося аж до зняття моделі з виробництва... Фольксфаген Т4 не запускається, двигун не горить лампа розжарювання свічок.

Далі

Вимикачі та перемикачі - Фольксваген Транспортер Т4

Якщо після видалення ключа із замка запалювання зовнішнє освітлення не вимкнено,... При увімкнених задніх протитуманних фарах на приладовому щитку горить...

Далі

Запобіжник ходових вогнів фольксваген каравела

Не горять ходові вогні, не працює поворотник і т.д. все що пов'язано з лівою фарою. Косяк у проводці. 19 Feb 2017... Провід на підключення протитуманок т4.

Далі

Як грамотно підключити протитуманки - Volkswagen.

Не повірив – поставив реле. Все працює – реле клацає, задній протитуманний ліхтар горить. Отже, було передбачено підключення потужних фар...

Далі

Відгуки про «Автосервіс Т4 - Архангельськ - Яндекс

Олександр Поляков. Майстер міста 2 рівня. 19 липня. Ще. відповісти. М · Михайло Зметний. Майстер міста 3 рівня. 21 січня. Переглянути коментарі.

Далі

Стопи не горять. - VWbus.club

Протер, натиснув на педальку – і опа, знову не горять.... бачив у одного Т4-го протитуманки (обидві з лампочками) підключені до стоп,...

Далі

Запобіжники тареле Volkswagen Transporter T4

Розташування та призначення реле та запобіжників у фольксваген т4.... Зумер попередження про не вимкнені фари - в блоці управління комбінацією приладів.

Далі