Т4 не дме турбіна. - VW (Volkswagen) T4 - Форум...
Привезли авто Т4 1999 року, двигун 2.5AJT без інтеркулера, нічого). Така проблема, приїхала вперше дивлюся турбіна не дме,...
ДаліНе працює турбіна Т4 2.5 AJT Volkswagen Technical Site
Проблема така турбіна не відкривається, знявши клапан N75 перевірив його... і коли сам дув ця штука рухалася, а коли газую вона не ворушиться.
Далі1.9 ABL. Турбіна не дме, набирає та на 0.4кг скидає - VWbus.club
Модель авто, тип двигуна, пробіг: Т4 AJT 2.5, перевалило за 700000, long 2001р. Реальне ім'я: Олександр: Херсон: Дякував (ла): 18...
Даліне включається турбіна - Технічний форум-клуб.
Технічний Форум-клуб Фольксваген Транспортер, для всіх власників автомобілів Volkswagen Transporter, Caravelle, Multivan T4 T5 T6.
ДаліПро керування турбіною ajt - Volkswagen - Drive2
На обороти двигуна не реагує! Турбіна управляється тиском, наскільки я розумію. І як має працювати клапан керування турбіною!
Даліперевірка тиску наддуву - Volkswagen - Drive2
ось тепер коли все готово їдемо і дізнаємося що турбіна дме в піку аж 0.7 що для неї добре (на місці газуй хоч обгазуйся вище 0.1 не дме).
ДаліПитання по ТУРБІНІ - DieselIrk.ru - Форум
Ви припускаєте що *на місці* при 4000тис/об турбіна не дме, а якщо я поїду....вона задує?... VW ABL 1.9 це напевно Транспортер Т4.
ДаліACV управління турбіни - FANCLUB-VW-BUS.RU
Неїде не хрона заліза,турбіна в парядці,регулятор тиск також в парядці,етат електрично...
ДаліT-4, TDI,2.5,ACV-не включається турбіна - Український Клуб...
T-4, TDI,2.5,двигун -ACV-не включається турбіна, оберти даю, а заслінка в турбіні не відкривається, який принцип роботи цьогомеханізму,...
ДаліТурбонаддув, або проблеми турбіни та їх вирішення
При охолодженні турбіни олією та антифризом підвищується ефективність і такі проблеми, як закипання та коксування олії, практично не зустрічаються. Але ця...
ДаліСхема вакуумних трубок - Сторінка 4 - Мікроб.ру
Він ні на що не реагує, газував до 2,5 тис оборотів - стоїть на місці, але турбіна свистить, отже працює... значить треба датчик наддуву міняти? По турбіні...
ДаліVW-T5-максимальний наддув турбіни - Форум Т5/T6
У мене ВРС, дме 1.6 або 1.65 надлишку, ІМХО ЮТ може і більше, але датчик більше начебто не бачить. медvwедев поза форумом Т5...
ДаліНе включається турбіна-немає вакууму на актуаторі. AVF - Passat WORLD
Результат-витрата впала, турба дме просто чума і перестала диміти. Sailor617 20:15 17.05.2013. Привіт усім! Займався сьогодні своєю проблемою...
ДаліНе дме турбіна - Форум onliner.by
Немає підхоплення на 2000 хвилин, їде як звичайний дизель без турбіни.... У такого двигуна, а саме у 2.5tdi у Т4 як правило від 100 коней...
ДаліОголошення за запитом «купити турбину т4 бу» в Москві - Авіто
Оголошення за запитом «купити турбіну т4 бу» в... Турбіна 30757112 Volvo S80 AS60. Ціна не вказана. Volvo. Запчастини та аксесуари. Компанія.
ДаліКорисно знати власникам ТУРБОВАНИХ МАШИН - Дром
При спокійній їзді можна і з турбіною мати найменшу витрату. Є думка, що ресурс турбіни MCC Smart трохи більше 100 тис. км. Насправді, хай пробачать мене...
Далі2.5 Тді Турбіна то працює то не працює. Help! Audi Club Russia
Почалося 3 дні тому, зауважив, що турбіна перестала включатися прям на ходу.... Машина не димить взагалі тобто ознак померлої турбіни немає.
ДаліТаке відчуття, що турбіна дме не туди.- Клуб Вольво
XC90 I Проблема Таке відчуття, що турбіна дме не туди.... VIN потрібен. мотор який D5244 T або Т4? Відповісти Нік у відповідь.
ДаліТурбіна то працює то не працює [Архів] - Pickupclub.ru
Зупиняюся, дивлюся – трубочка на місці, але турбіна не свистить.... що турбіна у Вас працює абсолютно нормально, дме, машина прет,...
Далі