[Dec 2015'] Покрокова переробка T4-го Євровану з...
16 черв. 2017 р. — У російській спільноті Т4 бусоводів / на D2 такі проекти мені не траплялися... я мріяв зробити аналогічний проект конверсії у Syncro на моєму...
ДаліТюнінг Volkswagen Transporter T4 - Drive2
Volkswagen Transporter Т4 СИНХРО... 6ти ступка на т4 синхро, збираю конструктор... Надумував пневмопідвіску робити, а тут виявляється питання двома...
ДаліПереробка переднього приводу в Synchro (можна чи ні...
29 лют. 2008 р. — Причому обов'язково змінювати систему вихлопу (у синхри інша, дорога). І ще (точно не знаю) кардан поміститься чи ні, а то й тунель робити.
ДаліТ4. Чи можна переробити коробку під повний привід?
25 лют. 2015 р. — чи можна доробити коробку від аjt використовуючи деталі коробки від 2.4 синхро. І хто це може грамотно зробити у Києві.
ДаліT4 syncro - питання - Клуб любителів мікроавтобусів BUS...
5 січ. 2014 р. - Загалом, так як T3 синхро не доля придбати.... з блокуванням заднього диференціала можна не вірити, але де сів туарег я на т4 проїхав.
ДаліЯк із звичайного т4 2,5 дизел зробити SINCRO - Український...
24 лют. 2012 - Re: Як зі звичайного т4 2,5 дизел зробити SINCRO. Повідомлення samos » 25 Лют 2012, 18:33. vaneo написав: ПОКУПЛЯЄТЬСЯ ЗАДНІЙ МІСТ З ШРУСАМИ.
ДаліОголошення за запитом «синхро т4 фольцваген» в Росії
Фольксваген транспортер Т4 синхрон 4х4. VW T4 syncro повний заженуть. Запчастини та аксесуари. Краснодарський край, Динський р-н, станиця Динська.
ДаліПовний привід на т4 за і проти - Микроб.ру
Сам володію синхро з мотором 2,5 бенз прохідність відмінна звичайно не як у мого GELIKA але дуже хороша особливо якщо трохи ліфтонути і відповідно...
ДаліЧи брати повний привід?- Технічний форум-клуб...
4 черв. 2014 - У мене Т5 4Motion, до цього був Т4 Syncro, а до цього був Plymouth GrandVoyager AWD. :6: Тому я знаю про що говорю. 8 916 249 3888.
ДаліVolkswagen Transporter - Вікіпедія
T5 випускався з 2003 року до 2009. Як і його попередник Т4, він має передньопривідне компонування з поперечним розташуванням двигуна. Рукоятка перемикання...
ДаліПроцес переробки Т3 2WD у Syncro 4WD - FANCLUB-VW.
22 січ. 2011 - е з Т3 2WD зробити Syncro 4WD? Читаючи інформацію на російськомовних форумах, отримуєш негативну відповідь на це питання – не можна й крапка. Але...
ДаліVW T4 злітає синхронізація
6 лист. 2014 р. — Хлопці у мене аналогічна проблема з мотором acv на т4....ключи прописані але заводиться один фіг на 2 сек....підкажіть як коректно зробити...
ДаліVolkswagen T4 синхро відгуки - All-Audio.pro
T4 syncro - питання Пошук Розширений пошук. Загалом, так як T3 синхро не судить, погляд впав на T4 синхро. Зрозуміло, що не та фортеця кузова і не...
ДаліКоли стереотипи не брешуть: тест-драйв Volkswagen Т4.
15 квіт. 2016 р. — Один із них – милий малюк із симпатичною мордочкою, інший – уже цілком робоча техніка. Фольксваген продовжив добру традицію робити кожен...
ДаліКлуб любителів VW Т4 © ВКонтакте
Але петлі у мене старого зразка. 91 рік. Зігнути їхній хрін зігнеш. Проставки все вийняв. За зазором до кузова села нормально, а нижче не зрозумію як опустити. Петлі...
ДаліVolkswagen Transporter Т4 СІНХРО - Yandex
Поміняв його 1 в 1 на свій уже колишній зелений Т4. З машиною багато чого зроблено та багато чого потрібно зробити. Бо мій транспортер мріє стати мультивеном...
ДаліФольксваген Транспортер 1998 — відгук власника
21лип. 2011 р. - Всім привіт! Я володар чудової машини VW T-4 SYNCRO 98 р.в, 2.4 дизель, турбіни-ні, кондиціонера-ні, але 4WD компенсує ці...
Даліяк працює повний привід на т4 - ТурбоТехМайстер
Чверть століття з Syncro - Volkswagen Transporter, 2.0 л., 1989 року на DRIVE2. Перший Transporter з повним приводом з'явився 1985 року, через добрий десяток...
Далі