Заміна кульових опор Т4 - Drive2
Відгук власника Volkswagen Transporter T4 своїми руками. Всім привіт сьогодні надумав замінити кульові. Нижня навіть номера нема і що було...
ДаліЗаміна нижньої кульової - Volkswagen Transporter... - Drive2
Відгук власника Volkswagen Transporter T4 своїми руками. Цей запис більшою мірою собі щоб не забути що та як...
ДаліЯк змінити верхню кульову. Т4. - FANCLUB-VW-BUS.RU
не мені на т4 і не сайлентблоки а кульову запресовану. можу звичайно... я намагався поміняти - зварив підставку зі швелера під важіль,...
ДаліЗаміна Верхньої Кульової На Т4 - Автовиклик
зняття верхнього важеля vw t4. Лапи знімач необхідно завести за ексцентрик. При цьому можна скористатися викруткою. відео як поміняти...
ДаліФото звіт та інструкція із заміни верхніх кульових у Т4 - VWbus.club
Ось креслення найманця найкульової, запозичив на http://www.vw-bus.org.ua... там питання за розмірами, треба уточнити, чи поміняти.
ДаліРеставрація кульових - Сторінка 3 - VWbus.club
Брав машину з реставрованими кермовими тягами, поміняв їх через одну... За той час, що можна зробити верхню кульову на Т4, я зроблю 3...
ДаліІнструмент для знімання верхньої кульової.
відрізок труби відповідного діаметра і довжини одягаєш на кульову і забиваєш,... Знімач кульових Т4.doc: (677 КБ) 10381 скачування.
ДаліЗаміна кульової опори Volkswagen Транспортер Т4
Заміну кульової опори на Volkswagen Транспортер Т4 не варто робити самостійно. Заміна кульовий на Volkswagen Transporter T4 може бути зроблена зі зняттям...
ДаліЗаміна кульової опори Volkswagen Caravelle - Чим офіціали, краще...
Заміна кульової опори Volkswagen Caravelle.... Кульова для т4ВІЧНА! Огляд фольксваген т2 1986 · Правильна заміна задніх арок vw t3 · Фольксваген Т 4.
ДаліПерепресування (заміна) кульових... Хто робив?
як перевірити на придатність кульові?... Тиски це не вихід... щоб поміняти основну нижню кульову потрібно знімати весь важіль якщо немає...
ДаліКульова опора Volkswagen Transporter T3, T4, T5 - DOK.ua
Кульова опора на Volkswagen Transporter T3, T4, T5 (Фольксваген Транспортер), випущені з 1980 по 2017 р. з двигуном 1.6, 1.7, 1.8, 1.9, 2.0, 2.1, 2.4,...
ДаліКульова - Renault Sandero - Exist
Форум Renault Sandero Шарова.... Поміняти кульову в зборі з важелем чи тільки кульову? Робитиму у сервісі. Пробіг 68000.
ДаліЯк відремонтувати кульову на автомобілі - Інтернет-магазин.
Як змінити деталі підвіски самостійно. Інтенсивніше за статистикою зношуються і ламаються кульові з правого боку мікроавтобуса.
ДаліПристрій для запресування кульових опор
Важільний знімач кульових опор можна виготовити своїми руками, тільки для цього потрібно більше матеріалів.... Як часто потрібно міняти кульову опору?
ДаліЯк перевірити кульову опору на своєму автомобілі
Як визначити несправність кульової опори самостійно та замінити її у разі потреби.
Далі