Заміна двигуна - Volkswagen Transporter, 2.4 л., 1992 року на...

можна встановити замість старого з мінімальними переробками? Наприклад, від Т5 можна? Двигуни меншим обсягом від Т4 не цікаві. Т…

Далі

Заміна двигуна фольксваген т4

Порада, що двигуни з легкових пасатів можна ставити на т4! Минуло півроку, машина — звір. Всім привіт, уже пів року тут нічого не писав, усі сили були...

Далі

заміна двигуна на т4 - FANCLUB-VW-BUS.RU

Люди підкажіть будь ласка, у мене фольц т4 92-го року. Мотор 2.4, хочу поставити 1.9 не турбований.

Далі

заміна 2.4д на 2.5тді можлива чи ні? - VWbus.club

Скажіть чи реально замість двигуна ААB поставити якийсь 2.5тді,... 2010 11:26 am: Модель авто, тип двигуна, пробіг: Т4.

Далі

Заміна двигуна - Технічний форум-клуб власників.

Технічний Форум-клуб Фольксваген Транспортер, для всіх власників автомобілів Volkswagen Transporter, Caravelle, Multivan T4 T5 T6.

Далі

Заміна двигуна 1.9 TD на 1.9 TDI. Все просто, якщо купити повний...

Справа в тому, що замість двигуна VW 1X, 1Y, AAZ і ABL можна легко встановити більш сучасний, потужний та економічний двигун. А саме 1.9 TDI (1Z, AFN, AHU, AHH)...

Далі

Т4 мультивен 1.9 ABL можна поставити 2.0 бензин? - Клуб...

Здрастуйте Ось таке питання: чи можна поставити бензиновий 2.0 літровий AAC VW двигун на...

Далі

VW T4 двигун ABL на AAZ заміна - Passat WORLD

Чи є можливість поставити туди двигун AAZ 1.9TDI? Чи є у кого контакти розбирання, де можна купити двигун у зборі?

Далі

Заміна ABL на AFN - Клуб любителів мікроавтобусів BUS.

Поки працював мені знайшли мотор, купили, спритно поставили, А виявилося що він AFN TDI, на сам мотор навісили мої колектори з турбіною іТНВС.

Далі

2,5 TDI VOLVO V70 99г. і 2,5 TDI VW T4 одне й теж чи ні? (Питання...

Якщо це так, то значить можна купувати цей двигун на заміну у Т4? Натисніть, щоб розкрити... Купувати можна, тільки як поставити 6-ціл.

Далі

Від чого підходять двигуни на фольксваген транспортер т4

T4 ABL: На який двигун можна замінити? Як зробити TDI? Хто зараз на конференції; FANCLUB-VW-BUS.RU; Допоможіть у виборі двигуна Т4. Допоможіть...

Далі

Установка AAN у фольксваген Т4. [Архів] - Turbo Quattro

Двигун придбав окремо, тож виникають деякі питання....Зрозуміло, що піддон і масоприймач треба ставити з ФВ-5ряд і...

Далі

потрібна порада лтешників - Клуб Volkswagen LT

А які літери цього двигуна? Ще чув, що просто на тнвд з т4 потрібно ставити плунжер і кулачкову шайбу і втрати потужності не буде! Як ви думаєте???

Далі

двигун т4 - Авіто Оголошення в Росії: нерухомість, транспорт...

Двигун Volkswagen Transporter Т4 2.0 AAC. 40 000 ₽. VAG. 044100103A. Запчастини та аксесуари. Компанія. Костромська область, Кострома. 1 день тому...

Далі

Зняття та встановлення двигуна (Силовий агрегат / Ремонт...

Зняття та встановлення двигуна з розділу Силовий агрегат - Ремонт двигунів автомобіля Volkswagen Транспортер Т4 1990-2003 років випуску.

Далі

VW T3 заміна двигуна - VW-Life.lv

може краще знайти двиг від Т4 і поставити на Т3?... якщо в Е30 вставляємо 4.4 В8 без проблем, то 2 однакових двигуна замінити :bighands:.

Далі

Volkswagen Transporter VW T4 заміна двигуна 1.9TD ABL на...

Ми йому запропонували найоптимальнішу пропозицію встановити двигун із навісним 1.9tdi AFN 110 кінських сил з заводу та прошити блок...

Далі

який двигун вибрати на т4 - Автосайт

Порадьте, що брати (дизель, бензин), транспортер чи каравела, та з яким обсягом? Я чув, що 5-циліндрові дизелі на VW Т4 не ахти, а як щодо 2,5 газ...

Далі