Налаштування Sirio T3-27

15 черв. 2011 р. - Автор Тема: Налаштування Sirio T3-27 (Прочитано 10754 разів)... Я магнітку (Sirio T3-27) тільки на 1.7 викрутити зміг. У мене 1.2 така сама.

Далі

Як правильно налаштувати антену sirio t3-27 mag... - Drive2

16 лют. 2014 р. - Відгук власника Opel Astra J - електроніка. Беремо і виставляємо регулювальний болт як на фото і все має бути ок)))

Далі

Sirio t3-27 налаштування КСВ - Ci-Bi.ru Форум про зв'язок

23 травня 2012 р. — Sirio t3-27 налаштування КСВ... , антена стоїть на багажнику купе бмв, маса 4 болтика кріплення. Питання в чому-налаштовувало КСВ, так ось у 1,3-1,5...

Далі

Огляд автомобільної антени Sirio T3-27 Mag

12 серп. 2013 - Свою Optim CB-2001 я попередньо зняв. IMG_5510 Після невеликого налаштування з використанням тільки верхнього регулювального гвинта вдалося...

Далі

Антена Sirio T3 27. Потрібна порада. - LPD-Форум

Доброго часу доби всім! Хотів дізнатися про вашу думку з приводу цієї антени. Хочу її встановити собі на авто для поїздок по трасі та спілкуванню...

Далі

Огляд автомобільної антени Sirio T3-27 Mag - Ford Sun

Не змінюючи налаштувань, переносимо антену на багажник. Зроблено це було з метою перевірити слух про те, що налаштування сильно йде при переміщенні антени по кузову.

Далі

Sirio Super T3-27 Mag - Автомобільні антени - К-Радіо

Sirio Super T3-27 Mag Антена з магнітним кріпленням.... гвинт для налаштування КСВ (верх антени), прокладка під магніт гумова, кабель довжиною RG-58 4 м,...

Далі

Антена магнітна Sirio T3-27 MAG - купити на radiosila.ru

Sirio T3 27N MAG - автомобільна антена для радіостанцій цивільного діапазону (Сі-Бі) з оригінальною системою налаштування КСВ невелика довжина і...

Далі

Форум з Sirio T3-27 MAG - viva-telecom.ru

В наявності SIRIO T3-27 без магніту. Чудовий варіант! V@mil 06.10.2009 о 22:30. Придбав... інструкція відсутня! :-( Як налаштовувати...

Далі

Sirio T3-27 MAG. Відгуки та форум - ЗАТ "Віва-Телеком"

Форум на тему магнітних автомобільних антен Sirio T3-27 MAG.... думаю вся справа в налаштуванні... заради інтересу можу поесперементувати, але Москва і без рації.

Далі

Антена для рації Sirio T3-27 Mag - ЗАТ "Віва-Телеком"

20 жовт. 2008 р. — Інструкція з налаштування та збирання. 4. Упаковка. Виробник. Sirio Країна виробництва або збирання: Італія Sirio Дата...

Далі

SIRIO T3-27 MAG Автомобільна антена - Альфа-Ком

Уточнити ціну, купити та налаштувати Сі-Бі антену SIRIO T3-27 MAG ви можете в компанії Альфа-Ком за адресою: Заморенова д. 12, стор.2 або викликавши наших...

Далі

Антена SIRIO T3 27 N - Radioscan

Комплект поставки авто антени SIRIO T3-27: Антена в зборі, настановний комплект, інструкція з налаштування та експлуатації, індивідуальна упаковка. Приховати...

Далі

налаштування рацій та антен в Москві SIRIO - Радіорубка.ком

Антена Sirio T3 27. Компактні розміри, чудова якість роботи та відомий бренд - відмінні риси популярної Сі-Бі антени. Обладнана поворотним...

Далі

Автомобільна Сі-Бі антена з врізною основою

9 лист. 2021 р. — Комплект поставки авто антени SIRIO T3-27: Антена в зборі, настановний комплект, інструкція з налаштування та експлуатації, індивідуальна...

Далі

Антена SIRIO T3 Mag - купити в Пермі, ціни в інтернеті.

Порада: після налаштування антени SIRIO T3 не рекомендується прибирати верхній ковпачок, найкраще закріпити його на ізоленту або на клей, оскільки налаштування...

Далі

sirio t3-27 mag

Фото антени Sirio T3-27 MAG. Що це за антена така?... Якщо вампропонують її налаштувати на 15 канал - Вас намагаються обдурити.

Далі

М-Профіль м. Єкатеринбург

автомобільні антени: Sirio Super 9, Sirio Silver 90 Mag, Sirio T3-27, Sirio ML-145... Послуги з ремонту радіостанцій та налаштування КСВ відновлено.

Далі

Антена SIRIO T3 27 на магніті - Тюмень - Автомаркет на...

Має простий механізм налаштування КСВ. Тип діапазону частот 27 МГц Сі-Бі Діапазон частот, МГц 26850-27450. Тип антенного роз'єму PL 259 (UHF) Довжина кабелю,...

Далі