СМС управляє Т9 - Пліткар

10 лип. 2014 р. — СМС управляє Т9 - читайте блог автора Crazysasha 10 липня 2014 року.... я: проклятий Т9. на парах я, мам, на ПАРАХ. *** ВОНА: Не сунув ще?

Далі

T9 - Lurkmore

31 груд. 2020 р. - Т9 дозволяє натискати кожну кнопку, відповідальну відразу за кілька літер,... "Я на парах" → "Я на нарах"; «Візьми парасольку» → «Візьми жопу»...

Далі

Т9 Коли поспіхом пишеш СМС у режимі автоматичного...

10 лют. 2009 р. — (Я на парах, передзвоню пізніше) Я йду дупою (Я йду додому) Їв закінчену мойву (Їв копчену мойву) Він не може сісі-робота

Далі

Прикольні статуси про Т9 - ВКонтакте

20 серп. 2009 р. — Т9 жжот одозначно хД сиділа на навчанні мені в асці написали "ти де"? а я в Т9 написала "Я вже на нарах" (замість парах)

Далі

Пограємось? Дозвольте своєму т9 продовжити фразу "Я...

22 вер. 2019 р. — Я люблю вас мої дорогі мої читачі не ну а я вже на парах не ну а я не знаю як я люблю вас мої дорогі друзі не в тому ж місці і не в...

Далі

Т9 :))) почитайте, я досі під столом:) - LoveTime.RU

25 жовт. 2010 р. — CrazY_BuLLeT Млинець CrazY_BuLLeT Я весь лопатами покусаний CrazY_BuLLeT Бугагу. Довбаний Т9... я: проклятий Т9. на парах я, мам, на ПАРАХ

Далі

Перечитайте SMS, набране в Т9, перш ніж надіслати.

Я перечитую, а ось деякі з товаришів таке надсилають іноді, і мені, і один одному… хоч словник складай. "я на нарах" = "я на парах"

Далі

Приколи з Т9 були у всіх :) VLADMAMA.RU

24 жовт. 2008 р. — Заголовок повідомлення: Re: Приколи з Т9 полюбомы були у всех :)... не знаю чи писали - Я на парах, пишеться Я-на нарах :D...

Далі

Цей чудовий "Т9". 59.ru

7 жовт. 2008 р. - «Отрубує» - це слово підніс мені непередбачуваний Т9, коли я спілкувалася ваське. Хотіла написати «відштовхує», але в транспорті трясло...

Далі

А хто Т9 для смс користується? Подивіться словник - Форуми...

12 лип. 2012 р. – я: я на нарах мама:?? що сталося я: проклятий Т9. на парах я, мам, на ПАРАХ т9 продовжує відпалювати: Похмура особистість: ти з компа?

Далі

Приколи з Т9 (п'ятничний баян) - Форуми про автомобілі.

23 квіт. 2010 р. — Спробуйте введіть у Т9 назву цієї фірми, я довго іржав над цим... написав "на нарах сиджу, невдовзі висунуся":) хотів "на парах" написати

Далі

Великий та могутній Т9 мову (присутні нецензурні...

CrazY_BuLLeT Млинець CrazY_BuLLeT Я весь лопатами покусаний CrazY_BuLLeT Бугагу. Довбаний т9 ;-) CrazY_BuLLeT... я: проклятий Т9. на парах я, мам, на ПАРАХ

Далі

Т9 - LiveJournal

7 липня. 2011 р. - Отже, ось вона: Т9 - зло CrazY_BuLLeT Млинець CrazY_BuLLeT Я весь лопатами…... я: проклятий Т9. на парах я, мам, на ПАРАХ.

Далі

Не ходи, там скрізь ДІД - Озерськ 74

2 груд. 2021 р. - Мамо, спокійно, в інституті я, на парах, на парах!... Upd: не тільки відключіть Т9,але і не соромтеся надягати окуляри при наборі тексту.

Далі

Т9 - зло!!: D Форум - U-mama.ru

я: проклятий Т9. на парах я, мам, на ПАРАХ Nik: Знайомі якось знайшли на вулиці мобільник. А оскільки люди вони сумлінні, вирішили телефон повернути...

Далі

Проклятий Т9 HUMMER клуб

11 жовт. 2012 р. — Спробуйте введіть у Т9 назву цієї фірми, я довго іржав над цим... написав "на нарах сиджу, невдовзі висунусь" хотів "на парах" написати

Далі

Смішно (18+) - Форум MMB - Multimedia Builder

18 вер. 2008 р. - BigDick: Ось коли я їм, я глухий і німий, хитрий, швидкий і стрімкий mr.BigDick: як осел... я: проклятий Т9. на парах я, мам, на ПАРАХ

Далі

За прогнозом літо - Результат з Google Книги

Грала піснягрупи Т9 «Ода нашого кохання». Я не хотів, щоб мене хтось бачив, тому не заходив углиб. Я виглядав Леру, очікуючи побачити її з...

Далі

Люди, відрубуйте Т9 або хоча б перевіряйте, що він пише

17 груд. 2012 р. - На парах))) Т9))... Бабуся вранці запитує, невже я продала цілий таз. Кажу, так, по 100 за кг, але гроші я дати поки не можу,...

Далі

Довідник з газодинамічних лазерів

Вплив пар ВОДИ на показник посилення в газодинамічному Іго-лазері.... Василик Н. Я., Шмельов B. M., Марголін А. Д. Вплив хлору на коефіцієнт...

Далі