Питання? Вибір буса Т4 чи Т5? Переваги та недоліки? Який...

Форум співтовариства Volkswagen T4 Club на DRIVE2. стою перед вибором…хочу бусик взяти…підкажіть розкажіть…порадьте… Хочу з короткою базою надійний і...

Далі

Чим Т4 краще Т5? Або не краще. - Сторінка 2 - VWbus.club

Але я не намагаюся зігнати нанівець переваги Т5 перед Т4, хоча метал у ньому і... яка машина з присутніх на ринку - Vito, T4, T5, краще.

Далі

Допоможіть з вибором: Т4 або Т5 - Технічний форум-клуб.

Технічний Форум-клуб Фольксваген Транспортер, для всіх власників автомобілів Volkswagen Transporter, Caravelle, Multivan T4 T5 T6.

Далі

Порівняльний аналіз Т-4 та Т-5 - Клуб любителів мікроавтобусів.

Порівняльний аналіз Т-4 та Т-5 ⇐ VW T4. Volkswagen T4 - Transporter / Caravelle / California / Multivan / T4 Syncro. Модератор: босяк.

Далі

VW-T5-Составимо Т4 і Т5 всі плюси та мінуси - Форум Т5 / T6

Що мені не подобається в Т4: 1. КПП слабка, як і у всіх WV особливо 5 передача. Коли вирішили купувати іншого Мульта я свою вмовляв Т4...

Далі

Т4, Т5 (Шукайте альтернативу) Volkswagen Technical Site

В іншому тачка краще на мій погляд, ніж Т5 на порядок. Той самий оцинкований кузов. За дизайном на любителя звичайно, Салон нітрохи не гірший,...

Далі

Т4 чи т5 що краще? - добірки відповідей на запитання...

"Авторозбір". Вибираємо найкращий VW Transporter: T4 2.4D чи T5 2.5TDi? Т4 чи т5 що краще? Незважаючи на поважний вік, численні VW Transporter T4...

Далі

Робоча конячка: Volkswagen Transporter - За кермом

коли моделями вважалися б Т4, Т5 і т. д., і у кожної було б з... Ще краще, якщо Transporter виконував якусь роз'їзну роботу в...

Далі

Т4 чи т5 що брати - All-Audio.pro

Відроз медом, відро з дьогтем: тест-драйв та ремонт Volkswagen Multivan T5; VWbus.club; Що краще? Т-5 чи Т-4?

Далі

Який найкращий двигун у транспортера - ВСЕ ПРО ДВИГУН

двигуном вибрати Т5; Re: Підкажіть з яким двигуном вибрати Т5; Який двигун краще на фольксваген транспортер т4; Історія моделі...

Далі

Транспортер Т4 або Т5 Авто Брянськ

Як альтернатива краще звернути увагу на Renault Trafic і Opel Vivaro. Сергій, 29 років, Молодечно. VW Transporter T5 2.5 TDi 2005 р.в.

Далі

Що краще? Т-5 чи Т-4? / Мікроавтобуси: форум...

Та й самі німці визнають надійність Т4 на голову вище за Т5.... тут ніби розклад наступний: > А з яким найкраще мотором?

Далі

S60new – Т4, Т5, 2.0Т – що вибрати? - Готуємось до покупки - Клуб Volvo...

Червоний краще. А загалом я не фанат офіціалів. І багато з яких питань не можу з ними погодитись.

Далі

ЩО КРАЩЕ Т4 АБО Т5? (Освітлення) - AQA.ru

ЩО КРАЩЕ Т4 АБО Т5? (Освітлення) AQA.RU - Акваріумний форум, акваріумні рибки та рослини… [08:06:33]

Далі

Фольксваген Транспортер 2004, 2.5л., Всім Привіт, передній привід.

Скільки мені обійшовся підтриманий Т5.... Враховуючи те, що ви живете в європейській частині Росії, купіть краще Мерседес Віто, а цей продайте...

Далі

ФОРУМ МОТОРИСТІВ • Перегляд теми - Фольксваген Т 5, Двигун.

Заголовок повідомлення: Фольксваген Т 5, Двигун 2.5 або 1.9... ТС, придивіться краще до Т4 останніх років випуску, якби до 2002 вони йшли...

Далі

Чим Т4 краще за Т3? - Сторінка 2 - FANCLUB-VW-BUS.RU

коли шукав собі намиста - дивився і їздив на т4 дизелях. дуже не сподобалося - шум як у... їздив на т2, т3, т4, т5... сам за кермом.

Далі

Ще тема про автомобілі. Який Volkswagen Transporter кращий, Т4.

Власне, який Volkswagen Transporter кращий, Т4 чи Т5? Планую брати вантажний з довгою базою, з подальшою переробкою в пасажир.

Далі