Огляд T69 поради, сильні та слабкі сторони - Миртанков.

Ну а щодо іншого, то тут все добре. Барабан із середнім часом перезарядки 27 секунд на 4 снаряди по 240 втрат у кожному,...

Далі

Гайд за американським середнім танком 8 рівня Т69 World of Tanks.

Американський середній танк восьмого рівня Т69 - машина з великим бойовим потенціалом, хоча, він у T69 дійсно дуже хороший.

Далі

T69 - опис, як грати, ТТХ, секрети середнього танка T69 з...

T69 (англ. 90mm Gun Tank T69) - досвідчений середній танк США кінця 1955-х років. Було створено у 1953—1955 роках на основі конструкції досвідченого...

Далі

т69 чи бульдог? - Допоможіть вибрати - Офіційний форум...

нового булю не грав... але раджу тобі т69, на ЛТ краще грати коли... Кожен хороший по своєму, але я б взяв краще бульдога, він і динамічний,...

Далі

Гайд про Т69 by Elite_Warrior [Архів] - Форум GWT

Сьогодні напишу гайд про нове прем. танку 8 рівня Т69 (США) 3230 Зміст:... частина башти теж добре броньована, вона має 114 мм броні.

Далі

Який краще качати барабанщик? (1390, 50100, Т69) - WOTaFAQ...

Усі гарні. Усіх качай. Відповів 11 Сер, 13 від Варохілов Солдат (387 балів). 0 за 0 проти. 50 100, імхо найкращий тт8 13 90 відмінні танк для фана т69...

Далі

Апніте Т69??? - Розмови тут - World of Tanks Blitz офіційний...

Танк гарний, і грабельний, маю на гем 4-5 майстрів, пройшов його на "одному диханні", головне свободи накопичити і топ знаряддя взяти, далі легше...

Далі

Гайд AMX 50 100 - Важкі танки - World of Tanks Blitz...

Зброя. Як завжди для французів воно біса добре і роздає краще ніж Чак Норріс в щі дамажку ліворуч і праворуч. На відміну від Т69 у нас...

Далі

Чи хороший танк ст 8 рівня т 69.Є відповідь! Запитання і поради щодо...

Усім хорошого фарма, ну та я багато дивився різних видосів, гайдів про нього, кажуть, що нібито він досить таки хороший чи так це я не знаю,...

Далі

На супертест виходять дві американські машини.

Даня, ну і конкурентів подивися, що не так поганий, тим більше в сьогоднішніх реаліях... Не лізь уперед батьки на ТТ і буде добре все.

Далі

Найкращі середні танки в World of Tanks - Все про ігри

На протитанкових установках потрібно дуже добре знати карти та місця, де можна засісти.... Танк має барабан на 4 снаряди, в поєднанні з непоганою втратою Т69,...

Далі

T69 TWS Смарт бінауральні Bluetooth навушники фітнес...

Розрахунковий час доставки: 19-39 дн. ГарантіїЗахист покупця 75 дн. Цей товар такий гарний, що його вже розібрали! На щастя, у нас є мільйони...

Далі

Medium Blue T69 – фарба для автомобілів Mitsubishi

Цей вибір підбору автоемалі хороший у разі повного перефарбування автомобіля. У випадках локального фарбування або окремої деталі автомобіля краще вибрати...

Далі

Експрес-Огляд на американський танк 8 рівня Т69 у World Of...

Хороші кути вертикального наведення допоможуть нам грати від рельєфу. Ніколи не варто їздити на танку одному, ви будете вбиті. Т69 повинен...

Далі

Світ Танків (World of Tanks) (с. 106) - Курилка - FFclub.ru

Т69 – або робить один, максимум два (вже ризиковано) постріли, або неминуче… Просто Т69, на мій погляд, не такий гарний, як Т71.

Далі

т-69 - Каропка.ру - стендові моделі, військова мініатюра

Вік невідомий. На сайті з 01.10.2010. Напис арабською 285402-виднеться прапор-на кшталт Сирія-якщо дві зірки Ірак три зірки. Гарний 69й

Далі

WoTReplays T69 Erik5300 Хіммельсдорф

#1 бій гарний і гарний. псує трохивраження лише голда. возити собою голду про всяк випадок – це нормально. але завалювати повний бк...

Далі

Відео Гайди танків World of Tanks! - Гамбургер...

Але сьогодні наш герой розвіє цю помилкову думку і покаже нам, що Т69 може бути дуже хорошим навіть без голди. Якщо, звичайно, у вас такі ж...

Далі